Videoproduksjon med base i Hemne kommune.

 

M/P Media er en enkel forkortelse for Moltubakk/Pedersen Media DA. Vi jobber med frilans videoproduksjon både for bedrifter og privatpersoner. Bedriften består av Jørund Moltubakk og Stig H. Moltubakk Pedersen. Sammen deler vi en brennende lidenskap for film og videoproduksjon!

OM JØRUND

Jørund har flere års erfaring som journalist/fotograf. De siste årene har han jobbet som frilans for blant annet Søvesten og avisa Sør-Trøndelag. Han har en bachelor i mediedesign, og er en kreativ ildsjel. Jørund er også sertifisert R01 dronepilot, og har hovedansvar for dronevideo i M/P Media.

OM STIG

Siden han flyttet til Hemne i 2016 har Stig hatt oppdrag som frilans videoprodusent og fotograf for Søvesten og avisa Sør-Trøndelag. Han er selverklært nerd med full kontroll på videoredigering og alt som er teknisk, og er som regel å finne bak kamera i M/P Media.

Den 9. juni 2017 ble Moltubakk/Pedersen Media DA registrert som bedrift i Brønnøysundregisteret.

 
 
 
 

Våre tjenester er tilgjengelig for alle som har bruk for videoproduksjon, enten det gjelder bryllup eller bedriftsreklame.

Velger du M/P Media til ditt videooppdrag kan du være sikker på at vi leverer et sluttprodukt som innfrir dine ønsker, og helst litt til.

Vårt mål er at produksjonen skal være en avslappet, bekymringsfri og morsom opplevelse for våre kunder.

 

med vennlig hilsen,

Stig og Jørund